11 Kasım 2013 Pazartesi

Büyü Bozan Hocalar Almanya

Almanya'daki büyü bozan hocalar hakkında sizlere elimizden geldiği kadar genel bilgiler vermeye gayret edeceğiz. Zira Almanya da yaşayan vatandaşlarımızın sayısı göz önüne alındığında bu sayı hiç azımsanamayacak kadar ciddi bir rakam olur. Bu anlamda burada yaşayan insanlarımıza bir yardım olsun diye bu sayfamızı hazırladık.

Almanya özellikle Türk vatandaşlarımızın sayısının çok fazla olduğu bir ülke. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden vatandaşlarımıza burada yaşayan hocalar hakkında en detaylı bilgileri vermeye çalışacağız. Pek hocanın yaşadığı Almanya'da yine pek çok sayıda büyü bozan hocalar da var. Fakat bu hocaların pek çoğu maalesef ciddiyetten uzak hocalar dan oluşmaktadır. Durum böyle olunca burada ikamet eden hocalara güvenmek oldukça güç bir durum haline geliyor.

Elbette burada yaşayan işini güzel yapan hocalara lafımız yok. Bizim lafımız niyeti kötü olan hocalaradır. Bu hocalar büyü bozmak için insanlardan hatırı sayılır para talep ediyorlar. İnsanlar da bu hocalara güvenerek yardım almak için bu insanların kapılarını çalışıyorlar. Fakat sonuçta hem dertlerine çare bulamıyorlar hemde verdikleri paradan oluyorlar. Pek çok insan bu yüzden mağdur oluyor.

Genel olarak burada yaşayan hocalardan yardım aldıkları konular eşler arasındaki sorunlar, sevgili olanlar arasındaki sorunlar ve kısmet kapalılığı gibi sorunlar başta geliyor.

Siz siz olun her hocayım diyenin sözüne güvenmeyin aksi halde hayal kırıklığı yaşamanızı istemeyiz. Biz sizlere Medyum Erdoğan hocamızı tavsiye ediyoruz. Kendisi Türkiye'de önde gelen saygın hocalarımızdandır. Aşağıda hocamıza ulaşacağınız bilgileri yazıyoruz.

Medyum Erdoğan Mail Adresi:    medyumerdogan@gmail.com
Medyum Erdoğan Web Sitesi:     www.medyum.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder